Něco asi končí..
Anotace: Mluví samo za sebe..
..
.
Jen tak sedím,
ani nedutám,
z okna hledím,
koukám, nevím kam.
Před mými oči,
stojíš jenom ty,
hlava se mi točí,
něco asi končí..
Je mi smutno,
nic nevnímám,
v místnosti je dusno,
skoro nedýchám.
Nevím, co se děje,
hlava se mi točí,
mně fakt špatně je,
něco asi končí..
.
..
Přečteno 441x
Tipy 5
Poslední tipující: Holis, Likynka, Dedillope
Komentáře (0)