pro noviny..:))
hezké!
22.11.2008 00:14:00 | okousaná od světlušek
až na tu poslední realistickou sloku to bylo na ST*, což jsem stejně dala :-)
21.11.2008 21:46:00 | Verena
Člověk by neměl žít minulostí, bo z minulosti, ale asik pro přítomnost a jistou budoucnost... ne pro tu, co si tak sníme a co bychom chtěli, ale pro tu, ke které to směřuje a kterou chceme skutečně... Nande se človíček, co své srdce donese na své dlani a vloží jej do Tvé, pak bude Vás láska hřát oba. Dívka, žena Tvých snů stále na Tebe čeká...
21.11.2008 21:22:00 | NikitaNikaT.