Můj sen
Anotace: ma největší laska,jenze daleka a zadana
Šly jsme spolu polem,strání
A ty jsi vykřik:
UŽ MUSÍM ZANÍ!
JEN SNÍ SE MI TĚLO KLÁTÍ,
NEMŮŽU ŽÍT BEZ NÍ..
Můj největší sen
Je strávit s tebou den.
To Ty jsi pro mě ten nej kluk
Nemůsíš pro to ani ťuk.
Co ona měla a já ne?
Jen štěstí na Tě
Místo mne……
Přečteno 474x
Tipy 2
Poslední tipující: Dalar.janka
Komentáře (1)
Komentujících (1)