Nezapomenu
Anotace: Znáš ten pocit ? Všechno je to podle prawdy ...
Někdy brouzdám mlčky městem
Navštěvuju naše místa
Chci tě aspon spatřit a můžeš si bejt jistej
Že tě vidim všude
Tvář jako anděl čistá
Objevuje se mi v pózách malířských děl,
kaluži, v každém zrcadle výkladnách skel
Nejde zapomenout na krásy našich her
Necítím tělo ale vím že nemám navýběr
Hledám tvoji tvář, hwězdo, musíš někde zářit
A já tě musím najít
Přes srdce žal prolít
Nevzdávám se šance dokud můžu růži zalít
Mažu poslední vzpomínku na kluka co v parku sedí
Hnízda ptáků v oblacích pustý život věští
Skloním hlawu, sepnu ruce, vzpomínám si co je štěstí ..
Zavírám oči radši oddávám se snění
Vidim nás dva v obětí ale ve starém znění
Pevně tlačím víčka k sobě, tisknu ruce, svírám rty
Taky chci zapomenout víš na co myslim
Seš to TY !!
Ale nejde to ... N.E.Z.A.P.O.M.E.N.U !
Přečteno 436x
Tipy 1
Poslední tipující: WAYWARD
Komentáře (1)
Komentujících (1)