Smutek
Anotace: Slaný jako soli z moře
Smutek si tebou nutím do dlaní,
mráz mě za to v zimě pohladí,
opomene touhy tok,
nabídne mi v šálku mok,
slaný jako soli z moře,
já již bez snů ptám se,cože?
Přečteno 335x
Tipy 5
Poslední tipující: Agniezka, bajli33, NikitaNikaT., Bíša
Komentáře (2)
Komentujících (2)