Anotace: ...a odmítám respektovat veškeré konvence!!!
naprosto odzborujíjí...a ještě jak krásně mi to připomíná začátky vztahu jehož dějová linie je jak z pohádky...neb toho mého vztahu...pošlu ti posádku polibků..DOKONALÉ!!
06.12.2009 19:47:00 | urcite.me.neznas
už jen samotný název na mne moc zapůsobil... a pak to mělo spád a šmrnc a su ráda že sem "se zastavila" :o)
23.11.2008 20:08:00 | hanele m.
Takové dobyvatelské vášni nelze odolat!Následná okupace musí být příjemná!:o))
23.11.2008 17:52:00 | střelkyně1
Jako manželka důstojníka bych těmto manévrům opět podlehla)))) moc pěkná!
23.11.2008 15:39:00 | Jaromila