Neplač již
Když povídám si s tebou vše má jiný spád.
Věř tomu,že mám tě hrozně rád.
Ty jsi prostě to nejlepší,
co v životě mě potkalo.
Osuš slzy,neplač již,
dobré bude vše co se stalo.
Přečteno 345x
Tipy 6
Poslední tipující: Rošták Domča, NikitaNikaT., Lecco
Komentáře (2)
Komentujících (2)