O hvězdách
Básníci píší o hvězdách,
snad že mají strach, že obrátí se v prach,
než stačí napsat Večernici.
Někteří píší vyváženě,
snad že se ženě dvoří denně,
jiní po opici.
Ale ať už Jitřenku
zdraví z venku nebo z šenku,
vždycky milující.
Přečteno 416x
Tipy 4
Poslední tipující: Jean89, Romana Šamanka Ladyloba, AyA Ones
Komentáře (1)
Komentujících (1)