Anotace: =) no,někdy zkrátka nejde psát jen samé klady,zvlášť,když už je nechcete dál ani vnímat..a přesto zde jsou =)
Asi tě někdo pořádně zklamal, aspoň to prýští z
tvé opravdu krásně melancholické básně.
22.11.2008 20:56:00 | petříček
Krásne...a to nehovorím len tak,...az ma zmrazilo, keď som si to prečítala, lebo je to napísané tak pekne, nenútene ale precítene...a pripomína mi to vlastné zážitky...páči sa mi, ako pekne sa ti to všetko rýmuje, tie myšlienky...proste nedá sa to presne opísať slovami, ale velmi pekné a vydarené!!!
22.11.2008 18:39:00 | Mišiačik