Píšu ti psaníčko
uhlem temně černým
kamarádem věrným
píšu ti dopis
kraťounké psaníčko
o tom že moh bys
milovat maličko
uhel mi došel
dopsal a došmouhal
příběh psát nešel
uhel se vymlouval
vzala jsem pero
prázdné a ostré
projela kůži
snad poprvé, snad posté
vytékal povolně
ruďounký inkoust
líně však dobrovolně
na vzduchu schnul a houst
pero jsem smáčela
v krvi a zlobě
příběh jsem dopsala
poslala tobě
s posledním prosíkem
dusím se kyslíkem
krví se rdousím
stále tě prosím
miluj mne
Komentáře (0)