jen ranec
.
jen ranec
starostí na cestu
na krku k nevěstě
jen přání ke štěstí
a jdi
a ukaž všem
jak štvanec
životem
kdo jsi
do vánic
a horeček
do pěkných
vánočních
vzpomínek
zbabělče
už nebreč
utři nos
dej pusu
no přece
mamince
a běž
konečně
už za ní
do vašich
všedních
dní
.
Přečteno 330x
Tipy 17
Poslední tipující: snupicek, Tacca, WAYWARD, Holis, Churry, Lota, NikitaNikaT., spare, Psavec, Bíša, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)