Buď mou
Buď tou kapkou H2O,
která na mě roztává,
buď tou něhou zvrácenou,
která mě tak dostává.
Buď refrénem písně,
v které mé sny žiji,
buď symbolem žízně,
který ač nesmím - piji.
Buď mi cestou mechovou,
zahrnu tě péčí,
buď hluchavkou nachovou,
co mě potmě léčí.
Přečteno 605x
Tipy 9
Poslední tipující: Pešulka, loverose91, CyaNide, paneach, somewhere, Krokodylekx
Komentáře (1)
Komentujících (1)