Patřím Tobě

Patřím Tobě

Anotace: člověk si nejlépe uvědomí co má, až ve chvíli, kdy to ztratí.

Zase jistě láska vzplane
a Země se točit nepřestane
ať budu žít
nebo mrtev tlít
nechám své tělo v černém hrobě
teď jediné vím
že patřím tobě

Země se točit nepřestane
a přátelství se láskou stane
i bez mojí příčiny
přejdeš světské výšiny
i beze mě
se Slunce zhlíží
v namodralé hladině
a život patří vteřině
Autor Michel Mara, 23.11.2008
Přečteno 441x
Tipy 3
Poslední tipující: mexx, somewhere
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí