Anotace: "Když někdo miluje, vůbec nemusí rozumět tomu, co se děje, protože všechno se začne dít v nás." Paulo Coelho(napsána 23.11.2008)
(Paulo Coelho - ach :-) Zvláštní jednoduchá básnička. Ačkoliv si nedokážu stotožnit s myšlenkou, líbí se mi. Pro slova :)
23.11.2008 21:08:00 | Franceska.Darness