přidávám se k cecilce
princezno líbezná...
však ztratila jsi se ve chvilce,
kdy půlnoc odbila...
03.10.2005 19:09:00 | jarkaj
Princezno s malými střevíčky,
jaké taje ukrýváš nám za líčky?
Nevěřím, že bytost něžná jako víla,
by někoho jen tak (lehce patkou) otrávila.
P.S.
Nevím, co jsou ty dřísty.
28.09.2005 09:09:00 | Mourek
A jé, tohle nebude jen nostalgie,
však někdy osud i protijed do úst vlije... :o)
15.09.2005 15:24:00 | Cecilka