Asi tě miluji víc, než............
Viděla jsem dívku
Na mostě stála
Vlasy stažené do culíku
Moc smutnou píseň hrála
Palec o struny rozedřený
To z toho hraní
Už domlely jí boží mlýny
Té mladé bledé paní
Na most přišla z plánem
Že život svůj skončí
Už nespívá sopránem
„Asi tě miluju víc, než dokážu zvládnout s elegancí“
Přečteno 473x
Tipy 6
Poslední tipující: Bíša, mikky47, Woski
Komentáře (2)
Komentujících (2)