Chci..
Anotace: O tom co bych chtěla? sama nevím
Chce se mi brečet..
chce se mi smát
chce se mi ječet
a chci se prát..
Chce se mi milovat
chce se mi lhát
chci jenom užívat
a né jenom spát
Chtěla bych s Tebou stále býti
my dva společně změníme svět
pamatuji si Tvá slova a chci s Tebou jíti
ne jenom tam,kde končí těch pár vět
Chtěla bych letět společně dál
chtěla bych Tě líbat
ale to jen krásný sen se mi zdál
sama nemohu lítat..
Chtěla bych být s Tebou
zastavit ten náš čas
avšak Ty zas máš jinou
a já utíkám zas
špatný konec tento příběh zas měl
copak nejsou štastné konce?
proč není někdo kdo by mě chtěl?
zustat do štastného konce..
Letím pryč a letím dál
nekoukám se opodál
stojíš tam a koukáš jen
zdá se mi to nebo je to zas jen sen?
Přečteno 371x
Tipy 2
Poslední tipující: Agniezka, mauvais-ange
Komentáře (0)