Anotace: Jedna ze šuplíku.
Vřele doporučuji autora zde na literu zvaného Art Brasi - píše úúúúúúúúúúžasně v duchu Tvé básně.
Děkuji, zvedla mě ze židle.
15.09.2005 16:55:00 | Jasmin de Paris
Tvá báseň je krásnáááááááááá!!!!!
V mlčenlivosti zvučných veršů se tak rychle zapomenu, v těch pisálcích, lidech z konejšivé tvorby a jejich osudech nezkrotných hrdinů pod mračny metafor..; Tvá báseň je jiná. Jedinečná! Tento styl básnění zrovna strašlivě moc miluji! Jdu se mrknout, jestli píšeš tímto metrem, protože toto zvláštní básnění je nezapomenutelné...
15.09.2005 16:54:00 | Jasmin de Paris