Je mi líto, ne není!
Anotace: Popis asi né zrovna oblíbenýho, ale dost častýho stavu.
Rád řekl bych „Je mi líto.“
Když se s dalším klukem líbáš.
A já zůstal jsem zas na holičkách.
Promiň „Mně už líto není.“¨
Ze začátku možná, ano bylo.
Ale, pravda je, že čas vše spraví.
Asi jsem si prostě zvyknul.
Nebo si jen uvědomil.
Co jsem si jen namlouval! Ty a já?
Kamarádi říkali:„vykašli se na to"
a že prej smysl to nemá.
Neslyšel jsem nebo neposlouchal.
Teď už ano.- Asi měli pravdu.
Přečteno 386x
Tipy 5
Poslední tipující: Holis, Bíša, Tomáš Marný, Paulín
Komentáře (1)
Komentujících (1)