Konečně jsem Tě našel, ale....
Anotace: vůbec se to nerýmuje, ale myslím si, že to vůbec nevadí ... =)
Chtěl jsem tě znát,
Nedala si mi šanci…
Tak dlouho jsem tě hledal,
Až pátrání bylo u konce…
Nejde to vzít zpátky,
Našel jsem tě…
Ale problém je,
Že ty si nic nehledala
Nebyla příležitost,
Nemohla být…
Neohlížela ses,
Ani koutkem oka…
Struny všech nástrojů,
Znějí mi v hlavě,
A ty…
Nevnímáš je…
Už napořád,
Nechám si tu trofej,
Ten nález století,
Nález mého života…
Na polici bude stát,
Tvůj obrázek…
Už napořád…
Přečteno 388x
Tipy 5
Poslední tipující: Lady Carmila, Ariella13, Paulín
Komentáře (3)
Komentujících (2)