Anotace: ...buď z nás udělá invalidu nebo se nám ke vší smůle vyhne...
To nejdražší sem ztratila...
To nejdůležitější zapomněla...
To nejsilnější mě umlčelo....
To nejostřejší mě oslepilo..
a ten silný dunivý zvuk my vzal sluch..
stal se ze mě invalida,
invalida postižen láskou...