ŽIVOT JE JAK POLÁRNÍ ZÁŘE...myšlenka zajímavá, konec uskákaný:-) A techno není všechno! Pobvila a potěšila jako kostka čokolády, ne- li celá tabulka...
Běkná Boc, pardon Pěkná Moc!
28.12.2008 13:54:00 | kikis
Děkuji Vám za příspěvek, a čokoládu si dejte klidně celou :-), ale pozor na zoubky...
02.05.2013 21:31:39 | saxjirka