Jsi černá
Anotace: ... jen si básni... paňácoooooo!!!
Jsi černá
jak pohled do sklepa
do temné díry
noci
jsi nevidoucí
neslepá
sama
a bez
pomoci
jen kráter úst
v oblačném třpytu Etny
jsi tónem
zvláštní flétny
jsi akord
o b o j e t n ý
ze strun
co škrtily mě
jak těžké ledy
v zimě
jsi divný
masopust
kdy masky bez významu
zas unikají rámu
zazimovaných krust
kreslím tě
na oblohu
líbám tvé
cukrrrrrrrtíky
co ostré jsou
jak dýky
jen nevím
jestli
mohu
...
Komentáře (5)
Komentujících (4)