ST! za obah, ach ano, něco na tem bude. Když je člověk zamilovaný, často nevidí, ani neslyší... aj své přátelé, jež se nám snaží pravdu odkrýt, ale oni jsou pro nás v daný moment zradou... Milovat je hrozně krásné, je to prostě úžasné. Ale faktem stále zůstává, že se sami úmyslně zraňujeme díky tej pásce. Život, aj lásky s přibývajícími léty nás naučí...
24.11.2008 18:31:00 | NikitaNikaT.