Kamkoli jdeš,cokoli děláš
Anotace: =) no,není nad inspiraci=),snad se vám tam básnička,alespoň trošičku bude líbit..
Kamkoli jdeš,cokoli děláš,
Slovo pro mě nemáš
Bereš mi všechnu sílu
Nechci mít v tobě víru
Řekni,jsi pro mě vším
Řekni,teď už vím
Řekni,nechci být tvůj pád
Řekni,mám tě víc než rád
Řekni,jsi pro mě ta jediná
Se kterou srdce usíná
Vím,že nikdy nic z toho od tebe neuslyším
Svůj křik v sobě tiším
Chtěla sem hrát podle pravidel
Však neměla sem na výběr
Jen sledovat jak po každé odcházíš
S hlavou vztyčenou k nebi
Necítíš,jak mi scházíš
A já volám stýská se mi
Někdo dole právě ztratil někoho drahého,
Jak moc snadného..
Přečteno 322x
Tipy 6
Poslední tipující: Holis, NikitaNikaT., Niccolo, Mišiačik
Komentáře (2)
Komentujících (2)