jak chutná,,jako sen...
jako vyzrálá lesní jahoda
jak lenivá pohoda
jak dotyk křídel motýla..
24.11.2008 19:25:00 | Mbonita
Tajemné dílko, to ano, má to svoju hloubku, jistou myšlenku, pocity, lehké emoce... ST! za obsah.
24.11.2008 18:25:00 | NikitaNikaT.
jsi tajemný jako hrad v karpatech :-))... (to se tak u nás říká, víš)..
pěkná báseň, jak chutná láska? láska je jeko oheň, vzplane, zežehne vše kolem sebe..je krásné cítit to teplo..
24.11.2008 18:16:00 | Meriel