Mámení
Anotace: O tom jak někdy může trvat poblouznění z lásky jen krátce.
Až na zemi den se zešeří,
budu ti ležet v náručí,
v něm se budu cítit v bezpečí.
Chci až den se zešeří,
s tebou létat v povětří.
Vím ale, že tohle zvláštní mámení,
skončí jak přijde svítání.
Na posteli necháš mě spát
a odejdeš sám,
zase o dům dál,
hledat krásný háj...,
svůj ztracený ráj.
Přečteno 336x
Tipy 2
Poslední tipující: NikitaNikaT.
Komentáře (1)
Komentujících (1)