V měsíčním svitu
Anotace: ..jednou se shledáme....
V měsíčním svitu,
hledám
poslední krásu
včerejších dnů
ztracených snů.
V měsíčním svitu,
hledám
poslední jiskru
včerejšího dne.
zapálím sirku
osvítí krajinu
zahalenou v mlze
chci
vidět nebe,
poseté hvězdami,
posledními
vzpomínkami
..na tebe...
Přečteno 367x
Tipy 7
Poslední tipující: Rolnička, Holis, Psavec, Mbonita, Kubino 2, enigman
Komentáře (2)
Komentujících (2)