Pozdě
Za pár tvých úsměvů sladkých,
za pár nocí s tebou,
snů tak vratkých,
mé slzy tě nedoženou.
Bolest jednostranná,
neztrácí se.
úsměv jen tak nevrátí se.
Neodcházej, prosím tiše,
je pozdě není to slyšet.
Přečteno 343x
Tipy 1
Poslední tipující: Tomáš Marný
Komentáře (0)