Anotace: ...Kačenko - všechno nej...k svátku:o)
Neinspirovala tě trošku Noc na Karlštejně? Moc hezká básnička, moc hezké vyznání, snad zase začnu věřit na lásku v manželství a odmítnu žít na "psí knížku":-)
28.11.2008 09:05:00 | sluníčko sedmitečné
Osobně bych tam dal "odejít". Ale jinak velmi dobrá básnička, kdybych měl normální náladu, tak dám ST.
24.11.2008 22:28:00 | JR
Když potká tě Štěstí
když svět ti zlátne okamžikem
stůj tiše
jemně dýchej horkým dechem
pomalu se otáčej
ať vábení
nevyplašíš vánkem všedních dní
Když stmívá se a ty máš náruč plnou
když noc úsměvem hřeje
hřeje tě rameno pod zasněnou hlavou
znáš jméno
i příjmení
znáš důvod těšení
na ráno
Potkala jsem Anděla
žiju s Mužem
slzy dojetí nechávám téct po tvářích
když něžně hladíš syna
spojil nám světy
a já uvnitř vám zpívám
myslím, že tušíš
doufám, že cítíš
věřím, že víš...
Srdcem prostoupils mou duši
Děkuju.
24.11.2008 22:21:00 | Žqáry