Hledám tě
Anotace: tak tohle je taky starší,taková blbůstka :)
Hledám Tě,hledám...
všude,kde to jen jde.
Když spadnu,
hned se zvedám,
odpověď pro mě není ne.
Vím,že..najdu a stále hledám.
Najdeš mě,najdeš?
Věřím,že ano.
Pokud o mě stojíš,
klidně i na konec světa zajdeš
a já ti tam podám své pomocné lano.
Komentáře (2)
Komentujících (2)