Anotace: ...když jsou lásky daleko,špatně se usíná,bolest se stupňuje a ráno zas začíná.
Nejhůř se usíná, když láska právě odešla. To se pak většinou nepodaří ani usnout.
26.11.2008 23:08:00 | PetTulak
Co bych Ti psal? Hvězdy Ti pošlu nějaké, by Ti svítily na nové básně*****ST
26.11.2008 22:49:00 | rybí prdy
V náručí svého milého usínám,
když je pryč,bezesné noci prožívám.
Krásně jsi to napsal.
25.11.2008 13:19:00 | JaniHani
Usínám bez svého miláčka, alespoň že jeho vůni cítím v posteli, na poštáři, na dece... když u mě byl.... když jsme se milovali a mazlila, třebas jen tak leželi a povídali si...
25.11.2008 12:33:00 | NikitaNikaT.
...já snad na chvilku myslel (podle názvu) že je to o mě :)) škoda, snad příště ;)
i roboti šeptají pište o... azure SKY !!!
25.11.2008 07:13:00 | blue