Anotace: Nadpis myslím hodně vypovídá o samotné básni, nenapadá mě čím bych ji ještě více charakterizovala.
Tak určitě se tak žije na zemi, ne v oblakách... básenka myšlenková... tož věřím, že člověk, který Tě bude nade vše milovat přinde... kdy, to ví jen čas... přeji, aby brzy...
25.11.2008 12:52:00 | NikitaNikaT.