Anotace: Jedna z prvních básní co jsem kdy vymyslela Asi není moc dobrá..., začátky jsou zkrátka těžké, ne?
ST! za obsah, každý začátek je lehký, ale pozor, aby to tak nezůstalo... někdy to člověk riskne, ale záhy pozná, za nějaký čas, že se teho mocka nezměnilo a je to těžké pořád... jako znám případ...
25.11.2008 12:53:00 | NikitaNikaT.