Řekni...
Jen na tebe bez ustání myslím,
už jen pro tebe dýchám,
co by sis přál, řekni,
splním ti každé přání,
cítím, že už to nevydržím,
pro tebe umírám.
Přečteno 412x
Tipy 3
Poslední tipující: Alasea, strašidýlko-střapatý
Komentáře (2)
Komentujících (2)