Srdce bije
Srdce bije jako blázen
Hlučně jako buben
Jako nějaká automatika
Bez smyslu a přitom účelně
Samovolná praktika
Kterou nikdo neovlivňuje
Je to dar
Je to krása
Když ucho k prsu přitisknu
Je to spása
Je to nezapomenutelný děj
Je to vílí rej
Když slyším tlukot mé milované
Srdce se mi rozbuší
Jako bychom je spojili
A byli spojeni i duší
Je to krása je to spása, ale nelze po něm žádat vše
Když i ono není věčné
Šetřit si ho musíme
Ať jej brzy nezadusíme
Až tlukot totiž ustane
Odejde i s duší
A se vším co obsahovalo
Jen prázdno po něm zůstane
Ale vzpomínky jej budou živit dál
Dokud se i ony neocitnou v nebi s ním
Pak uspořádají si tam krásný bál
Je to spása
Je to dar
Milovat a býti milován
Je to jako poupě růže
Které samo také nevykvete
Chtěj být tedy darován.
Přečteno 444x
Tipy 4
Poslední tipující: Cristinne, Tomáš Marný
Komentáře (2)
Komentujících (2)