Když radostí ...
Když radostí ženské oči svítí,
jsou jako v louce rozkvetlé kvítí.
Štěstím září jako slunce žhnou,
já si přeji býti tou šťastnou.
Zelenou barvu má pohled můj.
Ztrácí se v poli mladého ječmene.
Snad si můj milý na mé oči vzpomene.
Přeji si aby v nich viděl lucerny,
co ukazují cestu a otvírají srdce.
Přečteno 451x
Tipy 8
Poslední tipující: čertíček, jedam, Holis, NikitaNikaT., drahý
Komentáře (2)
Komentujících (2)