Anotace: Dnes hezky sněžilo a tak jsem napsala další básničku. Tak hezké počteníčko =)
Opravdu, je mi 12 =) Díky za Tvojí pochvalu jsem ráda, že Tě to zaujalo a líbilo se Ti to.
09.12.2008 16:37:00 | Ladyelf
Páni, bylo to perfektní... opravdu ti je jen 12 let? Je to opravdu skvělé, zasloužíš si velkou pochvalu... Moc krásné...
08.12.2008 16:30:00 | Veronikass
Moc hezké ty sněhové vločky. Jen tak přemýšlím, jestli je to opravdu určené nějakému hochovi nebo jen máš takové pocity :o)
27.11.2008 09:06:00 | Willou