Držet v tajemnství něco tak nádherného přece není zločin...já osobně to znám, ale máš pravdu nejraději bych to vypověděla celému světu:) ale nejde to:(..
28.11.2008 12:04:00 | Without Love
Skrývat lásku možno má své kouzlo, ale když se člověk trápí, měl by tedy dělat vše proto, aby to tak nebylo. Když se tak milujete a chcete, proč už nejste spolu? Leda, že byste na něco čekali. Ale to víte jenom vy dva... Pak sami si musíte rozhodnout, co chcete a zdali to más smysl. Je to jen můj názor. ST! je za vyjádření pocitů a jistou upřímnost, kterou z básně cítím.
26.11.2008 09:56:00 | NikitaNikaT.
Hmmm, vidím, že je spousta lidí, kteří se nedokážou přes ten problém TAJIT lásku přenést....ale mohu-li co by letitá ženská radit, tak: pokud je to tajné je to krásné!!! A věřte, v momentě, kdy to bude dovoleno, to kouzlo se vytratí!!!! Dejte na mě! Proto to držte v těchto dimenzích...je to krásné a dá se to prožívat ROKY!!!! Páá a hodně štěstí!
26.11.2008 08:09:00 | Dalimila
znám ten pocit. A jak je pak úžasné si lásku vychutnat. Jít celou Prahou, za ruce se držet a kdykoliv se políbit a ... O to složitější je pak být ve svém městě a ještě stožitější bez milované osoby.
26.11.2008 08:01:00 | frankie