Láska...to je...
Anotace: co mě napadlo když se řeklo tohle krásné slovo
Láska to je tlustý trám,
to je návrat k dětským hrám,
to je nebe i peklo ,
to je štěstí co neuteklo,
to je mír a klid,
láska se nedá ošidit.
Když se dva milují ,
svou lásku před světem utají.
Láska je něha i sen,
láska to je nekonečný den,
to je světlo i jas,
to je nadpozemský čas.
Láska je něčeho počátek
a rozpadlého vztahu začátek.
Přečteno 459x
Tipy 5
Poslední tipující: jedam, Holis, Paulín, zzlatý, labuť
Komentáře (2)
Komentujících (2)