Děkujeme vám
Anotace: Má lásky vyznání jsou opravdu upřímná ...
Není pravdou, že bych láskou pohrdala,
jenom proto, že bych tak krásný cit zatajovala …
Je opravdu těžké zářit štěstím před celým okolím,
nevěra je k pohrdání, to ostatní odsuzují s nevolí.
Ve vašich komentářích je tolik pravdy, zkušeností,
naše láska je opravdu zázrakem, kouzlem , cenností …
Je jen těžké chránit to, co ostatní chtěli by rozbít,
zkuste tam kde je zloba a nenávist, štěstí rozsít …
Víme, že nemůžeme spolu být, máme děti, na nic nečekáme,
my dali si vše co jsme si dáti mohli, jsme rádi, že jeden druhého máme …
Z vašich komentářů já beru si poučení, vážím si jich a děkuji za ně …
My milovat se budeme věčně, i když víme, že balancujeme na ostré hraně!
My složili slib věčné lásky a stvrdili jej polibkem vášnivým.
Lásko, jsi pro mne v mém životě člověkem nejbližším …
Přečteno 336x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša, strašidýlko-střapatý
Komentáře (2)
Komentujících (2)