Srdce z pouti
Bříška Tvých prstů
měla hlad
oddrolila jsi něžně
kousek srdce z pouti
na jazyku se Ti rozplynulo
další zákoutí mého života.
Až nasytíš se zcela
zůstanu prázdný bez srdce
urvu si zuby nehty z těla Tvého
co nám dříve patřívalo,
když dychtivé dlaně lásky
sytily ústa perníkem
a drobty spletenými prsty
důvěrně propadly ke rtům
vzdychajícího klína.
Přečteno 382x
Tipy 18
Poslední tipující: Mademoiselle Drea, s.e.n, Bůchví..., Anita Buchtová, Bíša, UCET KE ZRUSENI, Lonely.girl, Myrja, jita.1965, Triffid Kolbe, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)