Pocitová věc... Připadá mi, že pod těmi verši je podepsán nějaký páníčkovi oddaný pejsek...
Nebo člověk, který by se dokázal v případě potřeby obětovat - pro toho, koho má moc rád... Třeba táta pro svou dceru...
27.11.2008 10:42:00 | poustevník Jirka
teda já nevím jak ta tvoje ale já bych raději pohádky ... než mrtvolu... (moc hezkýý :o)
27.11.2008 09:54:00 | Nút
Když člověk opravdově miluje, udělá mnohé, já jenom doufám, že neurmřeš a budeš tu pro svoju lásku a nás dál...
27.11.2008 09:36:00 | NikitaNikaT.