I když zavřou všechny dvéře
přijde si oknem, třebas jiná
květina zimní roztomilá
budeš se ptát odkud se béře.
A přes vše na světě
já věřím na pohádky
skončí-li jedna začne druhá
a láska vrátí se Ti zpátky
05.12.2008 17:28:00 | slunecniceee
První sloka je skvělá, druhá přímo famózní kousek a dál? ...
... Dál už to ani nemuselo pokračovat, abych dal ST!
03.12.2008 01:05:00 | Špáďa