Stříbrná tvář
Anotace: Moje úplně první básnička. Napsána v zimně takž si myslím že se sem bude teď hodit
Už zase sněží
a já jen stěží,
poznám co je vždy bílé,
a co je jiné.
Mráz všechny stromy postříbřil září,
než se setkal s tvou tváří.
A teď se lásko ptám,
jestli tě ochladil mráz,
nebo ta hráz,
jenž vyrostla mezi náma,
ach kde je ta lásky sláva...
Přečteno 322x
Tipy 10
Poslední tipující: Rošták Domča, Holis, V e r u n k a, Mbonita, Psavec, Kubino 2, NikitaNikaT., Květka Š.
Komentáře (2)
Komentujících (2)