Volba
Anotace: sáhla jsem do šuplíku k těm mým prvním dílkům...
Myslím na tebe když usínám,
myslím na tebe když spím
ty chvíle já proklínám
pořád o tobě jen sním...
Stačí jen říct "ano" taky tě ráda mám,
a k tobě se hned vrátím
Budeme šťastní, sen splní se nám,
ale svou kamarádku tím ztratím...
Přečteno 329x
Tipy 2
Poslední tipující: Rolnička, Zweiblumen
Komentáře (0)