Anotace: (... černý déšť = La pluie noire) Myslím, že smysl pochopíte snadno... Jaká je hlavní myšlenka? No, hádejte?
Já nemohu při čtení Tvých veršů...neskutečné obraty, kde jen je bereš? Nic naplat, máš to v sobě, hluboko zapuštěné kořeny ;-)))
Já to věším na hřebík, věnuji se raději focení, to mi jde lépe. I když kdo ví? 8-)))
Měj se krásně vílo...
27.09.2005 15:12:00 | Tereza
Vůbec ne snadno ale přezto ti na malebné verše plné
skrytých komnat odpovím.. tedy.. se pokusím..
celá ta záležitost závisí na tom s kým a kam bude(š) tančit..
very gut .))
16.09.2005 17:33:00 | Bean