O tobě

O tobě

Anotace: Chomutovský kalamář

Psát báseň, další verše, když už jich mnoho napsáno bylo,
beru tedy do ruky tuž a papír, jelikož mi nic jiného nezbylo.
Budu psát o tobě, o krásce v mích snech,
o tobě, o pomoci v mích těžkých dnech.

Nikdo by mi nevěřil, že jsem tě našel,
kolik cest jsem při tom prošel a skoro se vzdával,
svému životu na rozloučenou už mával.

První chycení za ruku, první polibek a první slova lásky,
byla to právě neděli kdy jsem ti poprvé hladil vlásky.
Tvé tvářičky zčervenaly, když mě viděly,
tvá očička se skoro rozplakala a vzápětí se rozzářila.

Hodiny odbily, dny utekly, týdny uběhly a měsíce jsou už také za námi,
slibuji, že budu pořád s tebou a je jedno jestli budu padat do postýlky nebo do slámy.
Autor Proof, 28.11.2008
Přečteno 370x
Tipy 2
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
líbí

Nebudu se vyjadřovat k obsahu, ale doporučuji, před vložením do pléna, si to klávesou F7 nechat zkontrolovat Wordem...

28.11.2008 09:45:00 | JirkaS

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel