Anotace: posílám po příteli,jako po kámošovi ;)
roztomilý, přesně tak... A já jsem nikdy nic takovýho napsat nedoved a trochu mě to za mě mrzí :DD.
28.11.2008 17:07:00 | Herbert Dalloway
já bych nemusela ty zdrobnělinky ale jinak se mi to líbí - hlavně rýmy po pavučinách - strach a příteli - nesmělý :o)
28.11.2008 15:44:00 | hanele m.