Provazy
Zase ty provazy,
jako už tolikrát,
se kolem tebe stahují.
Nevšední obrazy
nedávají spát,
špatným směrem jsme zahnuli,
lásko.
A já ti už
nedokážu
podat ruku na pomoc.
Být chvíli muž
zkus, já ti jak ukážu.
Však je to poslední noc.
Poslední.
Pak už nečekej,
že se vrátím
rozvázat provazy
-úkol nelehkej-
jen já tím tratím
a došly obvazy,
abych se znovu zachránila...
Přečteno 296x
Tipy 5
Poslední tipující: Holis, jedam, Petbab, Sandra_T
Komentáře (1)
Komentujících (1)